Spirituális Tanok

www.tanok.hu Blog oldala

Tanok.hu újraindulás

2020. augusztus 31. 18:04 - Spirituális Tanok

impresszum.jpg

Az oldal célja

A www.tanok.hu oldalra vonatkozó impresszum

Spirituális tanok bemutatása, a szellemi fejlődés elősegítése, a tudatosság fejlesztése. Ismereteink, forrásaink ezoterikus könyvekből, illetve  médiumi közlésekből1 származnak. írásaink vallásokon felül állóak. Ez azt jelenti, hogy nem mélyedünk el egyik vallásban sem. Próbálunk a semlegesség talaján megmaradni. Egy sokkal nagyobb perspektívából szemléljük és tanulmányozzuk az élet miértjeit. Transzcendens látásmódunk kiterjed az életek közti lét2 kutatásaira, és az úgynevezett hosszú - élet3 céljaira. Bejegyzéseinkben többek között foglalkozunk a lélekkel4, a tudattal5 és tudatalattival6, a reinkarnációval7, az univerzális törvényekkel8, és meditációval.

Abban a korszakban élünk, amikor minden embernek választania (döntenie) kell. Ezt a választást akarjuk mi elősegíteni azzal, hogy mindkét oldalt bemutatjuk. Hosszú évek óta kutatjuk a válaszokat, melynek gyümölcse remélhetőleg ez a weboldal lesz. Volt egy korábbi próbálkozásunk ugyanezzel a címmel, (tanok.hu) (2018-ban) de akkor elmentünk olyan irányokba is, melyek nem biztos, hogy segítették volna a választást. Ezért az oldal újraindulásánál (2020.06.01) először meghatároztuk, hogy mik azok a dolgok, amik mindenképpen szükségesek a helyes döntéshez.

Ezért nem térünk ki ezen az oldalon a fejlettebb földönkívüli fajok tárgyalására, csak akkor, ha nagyon muszáj egy témán belül bevonnunk ezeket a dolgokat.

Folyamatosan kutatunk, mert hisszük, hogy kutatásunkkal másokat is sikerül felébresztenünk. Olykor, ha még soha nem hallottál például az Inkarnációról, hajmeresztőnek tűnhet egy-egy bejegyzésünk, sőt hihetetlennek. Nekünk, akik hosszú évek óta olvasunk ezekről, már mindennapos témának számítanak, és  nem azon lepődünk meg, hogy van inkarnáció, hanem azt kutatjuk, hogyan lehet sikeresen elvégezni a küldetést, hogy mi célja van az egésznek, hogy miért különböznek egyes életek...hogyan lehet befolyásolni az inkarnációt....mit csinálunk a két élet között... sajnos nem igazán térhetünk ki az alapokra, ezt mindenkinek magának kell felkutatnia, de ebben is segíteni fogunk. (A cikkek végén érdemes kattintani a bővebb infókért....:)

Fontos, hogy a látogató a keresésével, kutatásával találja meg oldalunkat. Ezért minden bejegyzésünk egyedi kulcsszóval rendelkezik, melyet csak kereséssel lehet a keresőkben megtalálni. Ez biztosítja számunkra, hogy nagyrészt csak olyanok látogassanak el honlapunkra, akik valóban keresik a válaszokat. Mert még mi sem szeghetjük meg a nemtudásra vonatkozó szabad akaratot.

Hogy aztán nekünk embereknek végül sikerül -e felemelkednünk a megérdemelt helyünkre, oda, ahol már a kezdetek előtt is otthon voltunk, csak az olyan keresőkön múlik, mint amilyen Te is vagy, kedves olvasó. Aki most ezen az oldalon olvastál egy olyan cikket, ami után kíváncsi lettél arra, hogy kik készítik ezt a honlapot, így megnyitottad ezt az impresszumot. Nem az a fontos, hogy kik készítik a cikkeket, ezt a honlapot, hanem egyedül csak is Te vagy a fontos!

Végül, hogy milyen dolgokat fogadsz el legbelül azok közül, amiket ide leírunk, rajtad múlik. De hadd adjunk egy tanácsot. Csak azokat a dolgokat fogadd el, amik együtt rezegnek veled. Megmutatjuk majd a forrásokat, és azokat a könyveket is, amikből dolgozunk. A forrás linkeket nyugodtan kövesd, hagyd el oldalunkat, tájékozódj más szemszögekből is, ne állj le. Láthatod majd, hogy nincs szükségünk arra, hogy kitaláljunk dolgokat. Minden tudásunknak alapja van. Válogatunk, és felmérünk. Bemutatunk és tanácsot adunk. Ez a mi feladatunk itt a honlapon. A tiéd pedig az örökös kutatás és keresés a válaszok és az igazság után egy életen át. Hadd áruljunk el egy titkot: Jó úton jársz, csak így tovább!


Az oldal tulajdonságai

Az oldalunkon, (az oldal tulajdonosának kérésével egybehangzóan) nincs lehetőség szöveg kijelölésére az egér használatával. Letiltottuk a jobb egér gomb használatát is.

Továbbá nem engedélyezzük a cikkek kinyomtatását sem.

Amennyiben valamelyik cikket szeretnéd megosztani saját weboldaladon, írj egy levelet az alábbi e-mail címek valamelyikére, és elküldjük a cikk szövegét, melyet változatlan formában, és egy, az oldalunkra mutató forrás - link hozzátételével egyszerűen megoszthatsz. Ennek ellenére előfordulhatnak olyan cikkek, amelyekhez nem adjuk engedélyünket a megosztáshoz.

A cikkeket egyéb módon is meg lehet osztani. Jelenleg Facebook, Twitter, és Email megosztásra van lehetőség.

A cikkekhez hozzá lehet szólni, előzetes regisztráció nem szükséges, de gyűjtjük az email címeket, IP adatokat. Adatvédelem

Az oldalra semmilyen hirdetést és reklámot nem helyezünk ki! Ez irányú bejövő leveleket és kéréseket válasz nélkül töröljük. Kivételt képez ez alól a cikkek alján, forrásnak megjelölt linkek, és a SEO irányultságú linkek, melyet a tanok.hu/hivatkozasok oldalon gyűjtünk.


Egyéb oldal adatok


1 - Csatornázásoknak is hívják. Egy arra alkalmas, és fogadó képes mediumon keresztüli információ átadás, egy olyan entitás által, aki nem tartózkodik a Földi síkban. A leghíresebb ilyen entitás, Re volt a nyolcvanas években, aki az Egység Törvényét volt hivatott bemutatni számunkra. Bővebb info a Re anyagról: Megnézem

2 - A halál és az új élet megszületése közti időszak. Szellemvilágnak, vagy Szellemi Síknak is hívják. Itt történik például az elkövetkezendő földi élet megtervezése, és az inkarnáció kipihenése is.

3 - Hosszú életnek az összes inkarnációt és köztes létet is beleszámítva kell érteni. Hiszen maga a lélek hallhatatlan.

4 - Léleknek azt az entitást nevezzük, mely születésünkkor költözik a testbe, mint egy szimbiózist létrehozva a tudattal.

5 - és 6 - A tudat három részből (énből) áll: Tudatos én, Alapvető én, (mely egyben a tudatalatti néven is ismert), és a Felsőbbrendű én.

7 - Reinkarnációnak azt a folyamatot hívjuk, melyben a lélek újra megszületik egy másik (mindig emberi) testben.

8 - Olyan törvények, melyeket nem ember alkotott, a szokásos törvényhozási eljárások alkalmával.

Szólj hozzá!
Címkék: Általános

A bejegyzés trackback címe:

https://tanok.blog.hu/api/trackback/id/tr2116184176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása